kaikki kategoriat
en.pngEN
sidebanner.jpg

Olemme puhdistuksen ja hoidon puolesta

Luomme korkealaatuisen terveellisen elämän globaaleille käyttäjille innovatiivisella tekniikalla

15 vuotta markkinajohtajana
Kuumia tuotteita myydään yli 100 maahan

15 vuotta markkinajohtajana Kuumia tuotteita myydään yli 100 maahan

Tietoa henkilöstä Jimmy

JIMMY on KingClean Electric Co., Ltd: n alla oleva tuotemerkki, joka on omistautunut luomaan korkealaatuista terveellistä elämää globaaleille käyttäjille.

KingClean Electric Co, Ltd on perustettu vuonna 1994. KingClean ilmaisee "King of Clean" -yrityksen puolesta vision tulla puhdistuslaitteiden globaaliksi johtajaksi.

Ympäristönsuojelun globaalina brändijohtajana Kingcleanilla on tärkeä asema ja suuri vaikutusvalta, joka noudattaa aina liiketoimintaperiaatetta luoda arvoa edelleen kohde-asiakkaille ja vaatia ydinkilpailukyvyn rakentamista teknologiainnovaatioiden avulla pitäen kiinni "ainutlaatuisen" T & K-strategiasta. "ja" kehittynyt ", mikä johtaa teknologian kehitystä kotimaisessa pölynimuriteollisuudessa. Tähän asti olemme luoneet strategisen yhteistyösuhteen useiden 500 parhaan asiakkaan kanssa eri maista. Tuotteitamme myydään nyt menestyksekkäästi yli 100 maassa ja alueella. Kotimarkkinoilla meillä on yli 4000 myymälää 250 kaupungissa 30 maakunnassa. Pölynimurin vuotuinen tuotantomäärämme ylittää 10 miljoonaa kappaletta, mikä pitää johtavan aseman 14 vuoden ajan maailmanlaajuisesti, mikä tuo Kingckeanille "Puhtaan kuninkaan" hyvän maineen.

Enterprise Honor

2019- Red Dot -voittaja
2019- Red Dot -voittaja

The Red Dot is the award for high design quality. The international jury for the Red Dot Award: Product Design only awards this sought-after seal of quality to products that feature an outstanding design. In 2019, JIMMY launched its newest generation powerful cordless vacuum cleaner JV85 Pro and JV85. Kingclean was honored to receive the prestigious Red Dot design award in 2019.

2019- Nykyaikainen hyvän muotoilun voittaja
2019- Nykyaikainen hyvän muotoilun voittaja

Contemporary Good Design Award, lyhennettynä CGD, on Red Dotin järjestämä kansainvälinen muotoilupalkinto. CGD palkitsee tuotteen, jonka muotoilu on korkeimman kansainvälisen standardin mukainen. Kingcleanista tuli ylpeänä CGD: n voittaja vuonna 2019 ylivoimaisen tuotesuunnittelunsa tehokkaimmasta keppi-pölynimurin sarjasta.

2020-International Design Excellence Awards -palkinnon finalisti
2020-International Design Excellence Awards -palkinnon finalisti

International Design Excellence Awards (IDEA) on yksi pisimmistä ja arvostetuimmista muotoilupalkinto-ohjelmista. Alun perin perustettu tunnustamaan poikkeuksellisia saavutuksia teollisessa suunnittelussa, ja ohjelma on sittemmin kasvanut korostamaan muotoilua monilla toisiinsa liittyvillä aloilla, mukaan lukien suunnittelustrategia, brändäys, digitaalinen vuorovaikutus ja paljon muuta.

2020-iF: n muotoilupalkinnon voittaja
2020-iF: n muotoilupalkinnon voittaja

IF Design Award -palkinto on tunnustettu poikkeuksellisen muotoilun laatumieheksi. Palkinto on yksi tärkeimmistä muotoilupalkinnoista maailmassa, ja se on myönnetty eri aloilla. IF-etiketti on tunnettu maailmanlaajuisesti erinomaisista suunnittelupalveluista ja se tarkoittaa maailman vanhinta itsenäistä suunnitteluorganisaatiota.

2020-Hyvä suunnitteluvalikoima Korea
2020-Hyvä suunnitteluvalikoima Korea

Good Design Selection on Koreassa järjestetty vanhin ja arvostetuin palkinto-ohjelma. Hyvä suunnitteluvalikoima kunnioittaa parhaiden teollisten ja graafisten suunnittelijoiden ja maailmanvalmistajien vuotuisia saavutuksia poikkeuksellisen muotoilun huippuosaamisesta. Vuonna 2020 marraskuussa JIMMY F6 -hiustenkuivaaja valittiin hyväksi muotoiluvalinnaksi erottuvan teollisen muotoilunsa ansiosta.

Keskity innovaatioon 26 vuoden ajan

1994
1994

Ni Zugen, jolla on insinööritausta, on perustanut Suzhou JinLaiKe Electric Co., Ltd: n. 2000 neliömetrin tehtaalla, jossa on 60 työntekijää ja yksi tuotantolinja, aloittaen uraauurtavansa pölynimurin ODM-liiketoiminnalla hallintatilassa.

1996
1996

Kingclean lanseerasi onnistuneesti kaksi Beetles-sarjan pölynimurimallia, JC861 ja JC862. JC 862 -mallia on myyty menestyksekkäästi 15 vuoden ajan vuosina 1996--2010, ja sen kertynyt myyntimäärä on 3 miljoonaa kappaletta, mikä on Kingcleanin historian menestynein tuote. Vuotuinen myyntimäärä oli 670,000.00 XNUMX kpl, josta tuli Kiinan suurin pölynimurin valmistaja. Yritys alkoi käyttää englantilaista nimeä "Kingclean" tarkoittaen, että visiomme on olla johtava kotitalouksien siivousalalla.

1997
1997

Kingclean on itse kehittänyt Kiinan ensimmäisen suurnopeusmoottorin, jonka nopeus on yli 30,000.00 1200 / min, teho, alhaiset kustannukset ja pitkä käyttöikä.

2011
2011

Kingclean kehitti onnistuneesti pyyhkäisytoiminnolla varustetun turbosuuttimen ja kaksi T3 & T5 -imuria, jotka voivat puhdistaa kovan lattian kotimarkkinoille. Se oli ensimmäinen innovaatio maailmassa, joka teki LEXY-tuotemerkistä erinomaisen ja nosti sijoitusta 2. sijalle markkinaosuudella 5 prosentista yli 15 prosenttiin kahden vuoden kuluessa.

2014
2014

Kingclean (KCL) kehitti menestyksekkäästi ensimmäisen korkean imutehon imurin BLDC-moottorilla, jonka nopeus oli 80,000 80,000 r / min, ja litiumakulla Kiinassa. Ja XNUMX rpm: n nopean harjattoman moottorin kehittäminen ja soveltaminen voitti toisen palkinnon "China Home Appliances Technology Progress" -palkinnosta.

2015
2015

Kingclean kehitti menestyksekkäästi langattoman Magic M8 -pölynimurin, jossa on erittäin digitaalinen moottori ja imuteho. ” Tämä sarja eroaa täysin perinteisestä pölynimurista ja sillä on aikakausien merkitys. Hahmot ovat käteviä, toimivia ja erittäin tehokkaita. M8: n suorituskyky saavuttaa maailman edistyneen tason 18 patentilla. Toukokuussa 2015 KCL noteerattiin menestyksekkäästi Shanghain pörssissä. (varastotunnus: 603355)

2017
2017

Ensimmäinen älykäs ilmastointituuletin, joka on suunniteltu tarjoamaan luonnontuulen pehmeä, hiljainen ja älykäs säätö innovatiivisella 7 lehdellä ja harjattomalla muuttuvalla moottoritekniikalla, sai ylpeänä Kiinan kodinkonejärjestön appland-tuotepalkinnon.

2018
2018

Maaliskuussa 2018 M95 sai Kiinan kodinkonejärjestön appland-tuotepalkinnon. Samaan aikaan syntyi uusi järvisähkömerkki JIMMY Iakshmi, joka lisäsi kirkkaan värin imuriteollisuuden nuorentamiseen. Nyt JIMMY-tuotteita myydään kaikkialla maailmassa erittäin tunnetusti.