kaikki kategoriat
sidebanner.jpg

Blogi

Etusivu>Blogi

Jimmy julkaisee JV85 Pro -pölynimurin "Super Suction King"

Julkaisija: auth Julkaisuaika: 2021-03-01

Jimmy, Kingcleanin alabrändi, on erikoistunut sähköisten kodinkoneiden tutkimukseen, kehittämiseen ja tuotantoon. Yli 26 vuoden kokemuksella alalla, 750 suunnittelijalla ja 1300 patentoidulla tekniikalla, se johtaa harjattoman digitaalimoottorin tuottamiseen 55% korkealla hyötysuhteella ja nopeudella 100,000 XNUMX rpm maailmassa. Jimmy on aina ollut edelläkävijä pölynimuritekniikassa.

banneri1920x720

Jimmy on sitoutunut vahvistamaan loppukäyttäjiä tarjoamalla mukavimmat, tehokkaimmat ja kattavimmat puhdistusratkaisut. Jimmy JV85 Pro on kehitetty tähän ainoaan tarkoitukseen.

Laajan pölynimurikokoelman joukosta uusin iterointi JV85 Pro on tarkoitus olla maailman tehokkain kämmenimuri. Sisältää hämmästyttävän 200 AW: n imutehon ja jopa 70 minuutin akunkeston. Jimmyn patentoitu horisontaalinen syklonitekniikka tekee siitä luokkansa parhaan. Lisäksi joustava metalliputkirakenne helpottaa puhdistamista huonekalujen alla. Epäilemättä Jimmy JV85 Pro mullistaa kotitaloudet tarjoamalla vahvimman imutehon.

200AW imuteho

Jimmyn 550 W: n harjattoman digitaalimoottorin ja patentoidun horisontaalisen syklonirakenteen ansiosta JV85 Pro tuottaa enintään 200 AW: n imutehon ja käyttää yhtenäisintä ja vahvinta imua, joka poistaa jopa itsepäisimmätkin roskat vaivattomasti. 

70 minuutin työaika

Sisäänrakennetut 8 * 2500mAh paristot, Jimmy JV85 Pro varustaa korkean hyötysuhteen moottorin toimimaan ennennäkemättömän 70 minuutin ajan täydellä latauksella, joka riittää 200m2 alueella.

Joustava metalliputki

Metalliputken keskellä on sarana, joka auttaa puhdistusainetta liikkumaan automaattisesti eri kulmissa tiettyjä alueita puhdistettaessa. Se on erittäin tärkeää puhdistettaessa syvissä ja vaikeasti saavutettavissa olevissa kulmissa tai reunoissa. Käyttäjät voivat puhdistaa kulmien takana ja huonekalujen alla vaivattomasti.

Erikoistuneet rullaharjat 

JV85 Prossa on sähköinen lattiaharja ja mattoharja.
Lattiaharja käyttää sekä pehmeitä että kovia karvoja pölyn imemiseen ja pyyhkimiseen pois lian. Kokolattiamatossa on nailonkuminauha, joka tekee siitä erityisen tehokkaan imemään maton syvistä hiuksista ja jäännöksistä.

Motivaatio on aina ollut, että Jimmy JV85 Pron pitäisi olla jokaisessa kodissa, joten se on hinnoiteltu vastaavasti. Ja jos käyttäjät rakastavat, että heidän kotonaan on uusimmat ja parhaat laitteet, he rakastavat Jimmy JV85 Pro -pölynimuria. 


tilaus

tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä

Haluamme kuulla sinusta