kaikki kategoriat
sidebanner.jpg

Uutiset ja media

Etusivu>Uutiset ja media

JIMMY julkaisee tehokkaimman ja älykkäimmän pölynimurinsa — JIMMY H9 Pro johdoton pölynimuri

Kustantaja: Julkaisuaika: 2021-11-08

Tämä johdoton pölynimuri on täällä muuttamaan koskaan käyttämääsi siivoustapaa.

1

Väsyttävän ja kiireisen työpäivän jälkeen JIMMY H9 Pro johdoton pölynimuri on täydellinen apulainen ratkaisemaan kaikki siivoushaasteet.

Se tarjoaa 200 AW:n vahvan imutehon ja 80 minuutin pitkän käyttöajan, varustettuna täysin valmiilla lisävarusteilla, joiden avulla voit helposti puhdistaa koko talon.

Lisäksi automaattinen säätötila ja älykäs interaktiivinen järjestelmä voivat tehdä kotisi siivoamisesta helppoa ja hauskaa. 

*200AW imuteho
JIMMYn 600 W harjattoman korkean hyötysuhteen digitaalimoottorin ohjaama H9 Pro akkuimuri tuottaa maksimissaan 200 AW:n imutehon, kerää karvat, isot ja pienet roskat matolta, myös pölyn lattiaraosta nopeasti ja täydellisesti.

*80 min työaika
Varustettu 8 kpl:n ison kapasiteetin litiumakulla, koneen enimmäistyöaika on 80 minuuttia. Myös vaihdettava akku mahdollistaa pidemmän työajan ja käyttöiän.

* Älykäs interaktiivinen järjestelmä
Älykäs interaktiivinen järjestelmä voi hallita siivoustyötäsi älykkäästi, näet selkeästi "Imutila", "Suodattimen ylläpito", "Akkuvirta", "Virhekoodi", mikä parantaa käyttökokemustasi.

* Automaattinen puhdistustehon säätö eri lattiatyypeille
JIMMY H9 Pro -johdottoman pölynimurin lattiapäässä on kuormantunnistustekniikka, joka tunnistaa eri lattiatyypit.
Siksi koneen tehoa voidaan säätää automaattisesti työn aikana, mikä tekee siivouksesta älykkäämpää ja tehokkaampaa.

* Joustava metalliputki
Joustava metalliputki liikkuu eri kulmassa automaattisesti eri alueiden siivouksen yhteydessä, joten se pystyy puhdistamaan helposti huonekalujen alta ja matalat kohdat.

2

*Patentoitu yläkahvan muoto
Tämä erityinen muotoilu tekee siitä kevyen kuljettaa ja siirtää. Varsi yhdessä pölynimuriputken ja lattiapään kanssa ovat samalla linjalla työskennellessäsi, mikä antaa sinulle mukavan kokemuksen siivouksen aikana.

Tietoa henkilöstä JIMMY

JIMMY on KingClean Electric Co., Ltd: n alla oleva tuotemerkki, joka on omistautunut luomaan korkealaatuista terveellistä elämää maailmanlaajuiselle käyttäjälle. KingClean Electric Co., Ltd on keskittynyt ympäristön siivousteollisuuteen 27 vuoden ajan perustamisestaan ​​1994 lähtien, ja se on ollut yksi maailman suurimmista pölynimurivalmistajista 17 vuoden ajan vuodesta 2004, ja hän on myynyt kuumia tuotteita Venäjälle, Italiaan, Malesiaan, Thaimaahan , Puola, Turkki, Turkki, Tanska, Englanti, Ranska, Saksa, Espanja, Portugali, Dubai, Korea, Japani, Brasilia, Peru jne. Yhtiöllä on yli 700 T & K-insinööriä, joka tarjoaa innovatiivisia lattianhoitolaitteita jatkuvan teknologian innovaation avulla.

tilaus

tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä

Haluamme kuulla sinusta

Kuumat kategoriat