kaikki kategoriat
sidebanner.jpg

Blogi

Etusivu>Blogi

JIMMY julkaisee PowerWash HW8 Pro -akkuimurin ja aluslevyn likainen lattianpuhdistus

Kustantaja: Julkaisuaika: 2021-06-21

Tämä älykäs lattianpuhdistin imee ja pesee yhdellä kerralla, puolittamalla puhdistusajan
01 - 副本

Pelkkä ajatteleminen siitä, kuinka kaadetaan lakaistaan ​​ja mopataan kaikkialle lattiaan kiireisen päivän tai väsyttävän ruoanlaittamisen jälkeen, on ollut suuri päänsärky. JIMMY on hyvin tietoinen päivittäisistä siivoushaasteista, joita aina pelkäämme käsitellä. Tahmeat sotkuet ja kuivuneet roiskeet lemmikkieläinten hiuksilla ja suurilla hiukkasilla kovilla lattioilla ovat todella aikaa vieviä, eikä niitä voi tehdä helposti ja nopeasti perinteisellä mopilla ja pölynimurilla. Tämän torjumiseksi JIMMY on julkistanut uuden älykäs langaton imuri ja aluslevy JIMMY PowerWash HW8 Pro, tarjota uusi helppo kokemus kaikkiin siivoushaasteisiin.


JIMMYn langaton PowerWash HW8 Pro -monitoimilaite imee, pesee ja hankaa lattiaa samanaikaisesti ja kuivaa lattian heti jättämättä tahraa. Tämän älykäyttöisen tyhjiö- ja pesukoneen avulla voit hallita vesisuihkun määrää ja sijaintia arvokkaasti, joten sinun on päätettävä, milloin imuri ja milloin pestä ja hankaa vedellä ja puhdistusliuoksella. Ainutlaatuinen ulkoinen ruiskutusaukkomalli tekee ruiskusta näkyvän ja suihkuttaa suoraan vettä haluttuihin kohtiin, mikä jättää lattian mahdollisimman kuivaksi pesun jälkeen.


Suunniteltu kaikenlaisen lian syväpuhdistukseen erilaisilla pinnoilla, monipuolinen JIMMY HW8 Pro sisältää tehokkaan harjattoman moottorin, joka imee suuren imutehon helposti haastavien kovien, jumiin jääneiden sotkujen tai jokapäiväisten lattianpuhdistusongelmien, kuten rasvan, maitokahvilaikkojen, lemmikkieläinten hiusten, murusien jne. puhdistamiseen. pinta mukaan lukien puulattia, laatta, marmori, vinyyli jne.

02 - 副本

Älykäs sisäänrakennettu LED-näyttö näyttää reaaliaikaisia ​​tietoja, kuten virran asetus, akun varauksen, puhdistustilan ja muistuttaa sinua täyttämään puhdasta vettä tai puhdasta likaa vettä. Kun puhdistus on valmis, aseta aluslevy laturin alustalle yhdellä painalluksella, kone siirtyy itsepuhdistustilaan pestäen harjatelan automaattisesti. JIMMY PowerWash HW8 Pro on varustettu vaihdettavalla litiumakkuyksiköllä, joka kestää 35 minuuttia pitkään ja pystyy suorittamaan talon siivouksen yhdellä latauksella.


Tietoa henkilöstä JIMMY

JIMMY on KingClean Electric Co., Ltd: n alla oleva tuotemerkki, joka on omistautunut luomaan korkealaatuista terveellistä elämää maailmanlaajuiselle käyttäjälle. KingClean Electric Co., Ltd on keskittynyt ympäristön siivousteollisuuteen 27 vuoden ajan perustamisestaan ​​1994 lähtien, ja se on ollut yksi maailman suurimmista pölynimurivalmistajista 17 vuoden ajan vuodesta 2004, ja hän on myynyt kuumia tuotteita Venäjälle, Italiaan, Malesiaan, Thaimaahan , Puola, Turkki, Turkki, Tanska, Englanti, Ranska, Saksa, Espanja, Portugali, Dubai, Korea, Japani, Brasilia, Peru jne. Yhtiöllä on yli 700 T & K-insinööriä, joka tarjoaa innovatiivisia lattianhoitolaitteita jatkuvan teknologian innovaation avulla.

tilaus

tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä

Haluamme kuulla sinusta